+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

20 jaar marktervaring

Online orderstatus

Gratis sample

Digitale drukproef vooraf

Gratis logoservice

Sublimatiemokken

(Geen resultaten gevonden)

U kiest voor sublimatiemokken als u haarfijne afbeelding in fotokwaliteit op uw mok bedrukt wilt zien. Sublimatie betekent dat inkt door hitte in het product dringt, wat zorgt voor een glanzend effect met foto look.

Sublimatiemokken bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte sublimatiemokken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sublimatiemokken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sublimatiemokken met opdruk of zonder opdruk.

3.8 door 13 klanten

Geen resultaten gevonden.

Sublimatie mokken bedrukken met logo

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig relatiegeschenk? Dan zijn onze sublimatie mokken met logo iets voor u! Dit zijn niet zomaar bedrukte mokken. Door middel van een sublimatie bedrukking wordt de afbeelding haarscherp in fotokwaliteit weergegeven. Een sublimatie bedrukking heeft een bijzonder glanzend effect, met name op mokken en kopjes. Sublimatie houdt in dat de inkt door middel van hitte in het product dringt, waardoor de bedrukking een ‘foto look’ krijgt. Elke afbeelding kan daardoor haarscherp op uw mok worden bedrukt. Dit resulteert in een waardevol en kwalitatief hoogwaardig relatiegeschenk dat u relaties niet snel zullen vergeten!

Mokken met sublimatie bedrukking

Waarom zijn sublimatie mokken met bedrukking zo’n waardevol geschenk? U kunt sublimatie mokken met elke gewenste afbeelding laten bedrukken. Door de sublimatie bedrukking krijgen de mokken een prachtige haarfijne beeltenis. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken met een waardevolle foto of met de huisstijl van uw bedrijf. Een leuk geschenk wat ongetwijfeld vaak gebruikt zal worden. Onze sublimatiemokken zijn niet alleen leuk om weg te geven aan uw relaties en werknemers, ze staan ook erg leuk in een bedrijfskantine. Of gebruik de bedrukte mokken als weggevertje op evenementen en beurzen. Iedereen zal versteld staan van de prachtige bedrukking!

Warmtegevoelige magische mok

Bent op zoek naar een relatiegeschenk dat zowel gepersonaliseerd als origineel is? Dan is onze warmtegevoelige magische mok iets voor u. Deze unieke sublimatie mok reageert op hitte en laat u afbeelding verschijnen als u een warme drank in de mok giet. Zodra de warmtegevoelige mok weer afkoelt, verdwijnt de afbeelding. Zeer speciaal, deze magische mok van Allgifts! Wilt u ook sublimatie mokken bedrukken met uw logo? Dat kan in onze online webshop. Bestel vandaag nog uw sublimatie mokken met afbeelding of logo en wij gaan aan de slag om deze prachtige haarscherpe bedrukte mokken bij u af te leveren! 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster