Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Inhoud ml
Van
 
Tot
Vaatwasbestendig
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Fotomokken bedrukken

Goede herinneringen moeten we koesteren. En die verdienen meer dan alleen een foto! Laat daarom fotomokken bedrukken met jouw memorabele momenten, of natuurlijk met je logo of boodschap. Waarom zou je dat nu speciaal op een fotomok, ofwel sublimatiemok, doen? Voor de beste kwaliteit! We kunnen een hoop mokken bedrukken, maar niet allemaal met zo’n hoogwaardige, glanzende kwaliteit. Daarom hebben we de mokken die we wel zo kunnen bedrukken, voor je op een rijtje gezet. Ga je voor de kleinere kopjes koffie en thee? Misschien is dan koffiekopjes bedrukken een goed idee voor je! De beste mok vinden? Laat je adviseren op onze mokken adviespagina!

Fotomokken bedrukken: jouw dagelijkse dosis inspiratie 

Echt aandacht schenken? Dat doe je met fotomokken bedrukken! Een mooie herinnering vastleggen of iets heel persoonlijk maken, daarmee blijf je in het geheugen hangen. Een mok is hoe dan ook een ideaal relatiegeschenk.  Met meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van relatiegeschenken, blinkt Allgifts uit in het leveren van producten die niet alleen functioneel, maar ook persoonlijk en stijlvol zijn. Mokken zijn ontzettend breed inzetbaar; haast iedereen gebruikt ze. Met een eigen mok met foto zorg je voor warme momenten en een glimlach bij elke slok. Wie drinkt er immers nou niet zo nu en dan een kop koffie of thee? Precies, en stel je voor dat jouw mokken met unieke leuke foto's die herinneringen nog warmer maken. Mokken bedrukken met foto’s geeft een persoonlijke draai aan dat dagelijkse kopje en brengt letterlijk warme herinneringen aan jouw bedrijf naar boven. Voeg daar jouw selectie van foto's aan toe en maak van elke pauze een terugblik met een goed gevoel. 

Bij Allgifts zorgen we voor snelle levering en bieden we gratis verzending, zodat jouw fotomokken snel en zonder extra kosten bij jou of je klanten aankomen. Gratis sample en drukproef mogelijk. Onze hoge klanttevredenheid, bevestigd door onze klantbeoordelingen, toont aan dat we niet alleen beloven, maar ook leveren.  
 

Foto mok met logo: meer dan een relatiegeschenk 

Een memorabel geschenk zoals sublimatie mokken is ideaal om relaties mee te verrassen. Maar ze zijn ook gaaf voor je eigen collega’s! Soms hebben mensen op kantoor even een écht goede kop koffie of thee nodig. Dan is een mok fijner dan een bescheiden kopje. Waarom zou je dus niet gewoon een paar versies van een gepersonaliseerde foto mok voor op kantoor bestellen? Een foto mok helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf, daar raak je je mensen écht mee!; Stel je voor hoe jouw logo of gekozen afbeelding prachtig wordt weergegeven op een mok die elke dag gebruikt wordt. Dit verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van jouw merk, maar versterkt ook de emotionele band met je klanten of werknemers. 

Onze fotomokken zijn beschikbaar in diverse materialen, waaronder keramiek en stoneware. We hebben iets voor elke stijl en voorkeur, of je nu op zoek bent naar iets voor dagelijks gebruik of een speciaal geschenk. 

Bedrukte fotomokken: kwaliteit in elk detail 

Onze bedrukte fotomokken zijn niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook om uit te drinken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten, variërend van 200 ml tot 350 ml, ideaal voor elke koffie- of theeliefhebber. En voor extra gemak zijn sommige van onze mokken vaatwasbestendig, wat zorgt voor eenvoudige reiniging en duurzaam gebruik. 

Het bestellen van jouw gepersonaliseerde fotomokken bij Allgifts is eenvoudig en intuïtief.Creëer jouw eigen mokken en verras iedereen met een magische mok die jouw visie vertegenwoordigt. Of het nu gaat om een bedrukte mok met een slim eigen ontwerp, een inspirerende mok met tekst, of een persoonlijke touch met foto en tekst, wij zorgen ervoor. Schenk een kopje koffie in jouw eigen stijlvolle witte mok en geniet keer op keer. Onze passie voor kwaliteit en jouw tevredenheid is de garantie dat jouw unieke mokken perfect uit de verf komen. 

Aanverwante categorieën 

Koffiekopjes

Onze bedrukte koffiekopjes zijn ideaal voor de echte koffiegenieters en vormen een prachtige combinatie met onze bedrukte fotomokken voor elk kantoor of evenement. 

Kop & Schotels

Voor een meer traditionele koffie-ervaring bieden we een reeks stijlvolle kop & schotels met logo. Ze zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen of als stijlvolle toevoeging aan jouw koffiecorner. 

Verpakkingen Mokken

Maak jouw geschenk extra speciaal met onze speciaal ontworpen bedrukte verpakkingen voor mokken. Zo wordt jouw gepersonaliseerde mok een nog mooier verrassing voor de ontvanger. 

Met Allgifts kies je voor producten die niet alleen praktisch zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Onze fotomokken bieden een unieke manier om jouw merk, boodschap of herinnering dagelijks onder de aandacht te brengen. Kies voor onze fotomokken en ervaar zelf het verschil. Met een simpele klik vraag je een offerte aan of voeg je jouw mokken toe aan het winkelmandje. Met Allgifts zet je niet zomaar een drankje neer, je creëert een ervaring. Ontdek het nu zelf op bij onze drinkwaren.  

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999