+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Koffie & Thee

(38)

Koffie & Thee bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte koffie & thee relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals koffie & thee bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk koffie & thee met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 111 klanten

Koffie en thee accessoires bedrukken: sfeerbrengers met naam

Als u koffie en thee accessoires bedrukken laat, schept u een nauwe band met uw relaties. U dringt immers door in de huiselijke sfeer, waar uw logo als vanzelf deel uitmaakt van het gezellige ritueel van koffie of thee drinken. Met koffie accessoires bedrukken kunt u een hele waaier aan koffie gerelateerde producten kiezen, van melk- en suikerpotjes over koffiepads tot suiker- en creamersticks toe. Als u een theeservies bedrukken laat etaleert u uw verfijnde smaak en wordt uw logo synoniem voor een heerlijk momentje genieten met een kopje thee.

Koffie accessoires bedrukken: van ’s morgens tot ’s avonds in de kijker

Koffie en thee accessoires bedrukken waarmee u de vergaderzaal, bedrijfskeuken of koffiehoek van uw bedrijf aankleedt: het draagt allemaal bij tot een warme sfeer die toch professionele degelijkheid uitstraalt. Schenk uw relaties en uw personeel iets speciaals en laat een theeservies bedrukken: een relatiegeschenk dat met het nodige respect in ontvangst zal genomen worden en lang dienst zal doen. In combinatie met een bedrukte beker wordt uw logo een vanzelfsprekende partner aan de koffietafel.

Theeservies bedrukken: laat uw logo aandacht trekken

Laat koffie accessoires bedrukken voor uw klanten in uw bistro of restaurant. Schotel uw klanten een kopje koffie of thee voor met een bedrukte suiker- of creamerstick. Verkoopt u espressoapparaten? Trek uw klanten over de streep en doe ze een espresso setje cadeau. Koffie accessoires bedrukken is mikken op een breed publiek. Een theeservies bedrukken is dan weer een ideaal eindejaarsgeschenk, dat u naar hartenlust kunt uitbreiden met thee accessoires zoals een luxedoosje met een uitgelezen theeassortiment. Wat uw logo betreft, kunt u zich volledig verlaten op de kundige service en het volleerde vakmanschap van Allgifts.be. Wij maken uw relatiegeschenk onweerstaanbaar.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster