+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Zonnekleppen

(7)

Zonnekleppen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte zonnekleppen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals zonnekleppen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk zonnekleppen met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 18 klanten

Een zonneklep bedrukken voor een stralend logo

Tennissers maken er veelvuldig gebruik van, net zoals zonnekloppers en natuurliefhebbers: zonnekleppen in alle kleuren en formaten. Leden van bijvoorbeeld vissersclubs laten dan weer vaak een zonnehoed bedrukken om hun vereniging te promoten. Een ideaal hoofddeksel dus om te gebruiken voor promotionele doeleinden. Situeert uw afzetgebied of activiteit zich in vrijetijds- en sportbeleving, dan hebt u met een bedrukte zonnehoed of –klep een relatiegeschenk bij uitstek dat nauw aansluit bij de aard van uw product.

Altijd een vakantiegevoel met uw logo

Een bedrukte zonneklep of –hoed is een balsem voor het humeur. De lippen krullen automatisch omhoog bij de aanblik van dit speelse en luchtige accessoire. Bovendien bewijst het zijn nut. U kunt een zonneklep bedrukken om meer exclusieve omgevingen attent te maken op uw merk, zoals een golfterrein. Uitgesproken sociale evenementen zoals een stadsloop of een muziekfestival kunt u eveneens opleuken met een leuke zonneklep. Er zijn gelegenheden te over die zich uitstekend lenen tot het uitdelen van dit sympathieke relatiegeschenk. Wilt u de mogelijkheden exploiteren die we bij Allgifts.be hebben om op sportief gebied promotie te voeren, dan komt u bij ons zeker aan uw trekken.

Een zonneklep bedrukken: uw logo in het zonnetje

Met onze relatiegeschenken kunt u alle kanten uit. Een zonneklep of zonnehoed bedrukken is ons métier, net zoals we dat doen met ontelbare andere artikelen. Geen idee is ons te gek en wij zetten al onze ervaring in het werk om samen met u het meest geschikte relatiegeschenk te bedenken. U ontvangt altijd een drukproef op voorhand voor akkoord. Allgifts.be weet hoe belangrijk relatiegeschenken kunnen zijn en levert dan ook topkwaliteit, of u nu een pen of een zonneklep bedrukken laat.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster