+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Mutsen

(53)

In de winter is er niets fijner dan warm ingepakt op weg. Deze mutsen helpen uw relatie de kou trotseren. Dient de muts niet als functioneel item, dan is het tegenwoordig wel een mode item. Uw relatie komt hoe dan ook, goed gemutst de dag door!

Mutsen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte mutsen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals mutsen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk mutsen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 73 klanten

Tip!
IJsmuts bedrukken

v.a. € 2,65

Beanie bedrukken

v.a. € 1,12

Gebreide muts bedrukken

v.a. € 1,10

Speaker Beanie bedrukken

v.a. € 14,60

Irwin beanie bedrukken

v.a. € 1,61

Noorse muts bedrukken

v.a. € 2,18

Spire muts bedrukken

v.a. € 4,13

Level beanie bedrukken

v.a. € 2,73

Caliber muts bedrukken

v.a. € 2,48

Slouch Beanie bedrukken

v.a. € 1,45

Basic Beanie bedrukken

v.a. € 1,42

Mutsen bedrukken: een hartverwarmend geschenk

Met bedrukte mutsen als relatiegeschenk slaat u eigenlijk twee vliegen in een klap. Uw logo origineel in beeld brengen en uw relaties een warm, nuttig geschenk geven. Een ideaal item als giveaway voor klanten die kerstaankopen doen bijvoorbeeld, maar net zo goed een attent cadeautje voor outdoor sporters die uw zaak frequenteren. Vanzelf kunnen wintergerelateerde zaken zoals skivakanties en schaatswedstrijden extra in de verf gezet worden met bedrukte mutsen, terwijl scholen en jeugdverenigingen die boswandelingen en andere buitenactiviteiten organiseren ook interessante doelgroepen zijn.

Een warm aandenken: laat mutsen bedrukken

Hebt u werknemers die veel buiten werken? Doe ze een plezier met bedrukte mutsen en laat uw logo opvallen in het straatbeeld. U zult bovendien gezien worden als een zorgzaam werkgever. Een muts bedrukken voor een populair evenement als een cyclocross; rendiermutsen of bedrukte mutsen met pompoentje voor de kinderen. Sobere mutsen met een delicaat geborduurd logo voor de natuur- en wandelclubs: u kunt alle kanten uit met dit veelzijdig relatiegeschenk. Gebreide exemplaren of bedrukte mutsen in fleece: bij Allgifts.be hebt u keuze te over om eender welk hoofddeksel in te zetten om een geslaagde promotiecampagne op poten te zetten.

Een muts bedrukken? Goed gezien

Een warme muts is een artikel dat op verrassend veel manieren kan ingezet worden om uw aanwezigheid te benadrukken op tal van locaties. U krijgt voor een relatief kleine investering heel wat respons. U kiest kleur en model die het best passen bij uw logo en stuurt ons uw ontwerp door. Wij gaan ermee aan de slag en u ontvangt altijd een drukproef voor akkoord. Bij Allgifts.be hebben wij gespecialiseerde vakmensen die van wanten weten en u voorzien van een onberispelijk relatiegeschenk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster