+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Hoeden

(32)

..

Hoeden bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte hoeden relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals hoeden bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk hoeden met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 25 klanten

Hoeden bedrukken: durf op te vallen

Met de hoed in de hand, komt u door het ganse land, zo wil het spreekwoord. Spreekwoorden zijn clichés en dus waar. Koppel het nuttige aan het aangename, laat hoeden bedrukken en ook uw logo wordt overal zichtbaar. Hoeden vallen op, geven een bepaalde flair aan het straatbeeld en tegelijk aan uw merk. Wilt u een ludieke campagne starten, een nieuw product op de markt brengen of een trend starten, dan hebt u met een bedrukte hoed als relatiegeschenk een gedroomde eyecatcher. Hoeden kunnen grappig zijn, modieus, trendy of uitdagend, maar altijd zijn ze opvallend aanwezig. Een voordeel dat u ten volle kunt benutten voor uw promotie.

Van de hoed en de rand

Een leuk strohoedje wegschenken tijdens de zomer bij de introductie van een nieuw ijsje. De klanten van uw reisbureau al in de juiste stemming brengen voor de keuze van een zomerse bestemming. Een opvallende hoed in de nationale kleuren tijdens grote sportevenementen. Een knotsgek exemplaar dat op de lachspieren werkt. Een stijlvolle zwarte maffiahoed als presentje bij een fles whisky. Vele beroepen hebben hun specifieke hoofddeksel; een gegeven dat u slim kunt toepassen op uw eigen branche. Bij allgifts.be zit er zeker een hoed in de collectie die aan uw doelgroep beantwoord. Perfect te combineren trouwens met bijvoorbeeld een passende sjaal.

Op het hoofd of op de hoedenplank

Heel wat mensen hebben op de hoedenplank van hun wagen een hoed liggen, soms louter als decoratie. Met uw logo op het hoofddeksel krijgt uw merk rijdende reclame. Hoeden bedrukken is dus een doordachte strategie waar u heel het jaar door de vruchten van plukt. Bij Allgifts.be verstaan wij de kunst om uw relatiegeschenk vakkundig te bedrukken. Ons vakmanschap is uw garantie voor een geslaagde campagne.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster