+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Baseballcaps

(50)

Baseballcaps bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte baseballcaps relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals baseballcaps bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk baseballcaps met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 50 klanten

Baseball cap bedrukken

v.a. € 0,90

Uni pet bedrukken

v.a. € 0,78

InlineCap pet bedrukken

v.a. € 0,74

Een baseball cap bedrukken: the American Way

Een van de populairste sporten in de Verenigde Staten, bij ons bezig aan een langzame opmars: baseball. Als u een baseball cap bedrukken laat als promotionele weggever aan uw klanten en geïnteresseerd publiek, kunt u vele kanten uit. Naast een logisch relatiegeschenk dat het sportieve karakter van uw merk benadrukt, kunt u deze ook uitdelen aan uw personeel. Stadsbesturen of ngo's die hun imago willen versterken rusten hun personeel en leden uit met een bedrukte baseball cap, wat zorgt voor een vertrouwde en dynamische indruk. Een troef die ook u kunt uitspelen bij de promotie van uw merk.

Een slag onder de arm met een bedrukte baseball cap

Louter commercieel bewijst een baseball cap dus onschatbare diensten en daarvoor hoeft uw product of merk niet louter een sportief karakter te hebben. Dit hoofddeksel vormt als het ware een ankerpunt waar de blikken automatisch naartoe gaan. Bedrukt met uw logo geniet uw merk van onverdeelde aandacht. U kunt kiezen voor een opvallende achtergrondkleur of een klassiek aandoend model met de kleuren van een legendarische Amerikaanse baseball ploeg, wat authenticiteit in de hand werkt. Bij Allgifts.be hebt u trouwens volop keuze uit een enorm aanbod hoofddeksels voor elke denkbare promotie.

Baseball caps bedrukken: voor elk wat wils

In unicolor of een fraaie kleurcombinatie, met verstelbare sluiting, voor kinderen of volwassenen: welke doelgroep u ook wilt benaderen, een baseball cap past iedereen. Scholen, jeugdbewegingen, elke denkbare evenementen kunnen opgeleukt worden met een even aantrekkelijk als ‘easy going’ hoofddeksel dat uw merk de aandacht geeft dat het verdient. Met de professionele zorgen en jarenlange ervaring van Allgifts.be wordt een bedrukte baseball cap een onweerstaanbaar hebbeding dat met plezier gedragen zal worden door jong en oud.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster