Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Waaiers bedrukken

Waai uzelf verkoeling toe met een prachtig bedrukte waaier van Allgifts.nl. Al voor veel grote evenementen hebben wij de waaiers bedrukt en geleverd, van concerten tot beachparty’s. Bestel een standaard waaier of een opvouwbare waaier in veel verschillende kleuren.

Waaiers bedrukken: elegant uw logo ontvouwen

Frequenteert u regelmatig beurzen om uw merk in de spotlights te zetten, dan wilt u origineel uit de hoek komen met een aansprekend relatiegeschenk. Waarom niet eens een partij waaiers bedrukken als opvallende giveaway? Op die manier countert u de drukte en de warmte op zulke massabijeenkomsten en geeft u uw logo een apart draagvlak. Een waaier bedrukken is een voor de hand liggend relatiegeschenk als u werkzaam bent in de reissector, maar ook zomerfestivalgangers en bezoekers op een braderie weten dit relatiegeschenkje te appreciëren.

Een waaier bedrukken: flamboyante promotie

Een stijlvolle Alhambra waaier met duidelijke verwijzingen naar de Spaanse roots van dit gebruiksvoorwerp of een eenvoudig papieren exemplaar met opdruk op de handgreep. Erg handig: een opvouwbare, nylon waaier die werkelijk in elke jaszak of handtas past. Voor welk doelpubliek u ook waaiers bedrukken laat, feit is dat u met deze originele giveaway zeker de aandacht trekt. De originaliteit van uw relatiegeschenk maakt dat uw logo nog meer in het oog springt. Misschien een beetje een flauwe woordspeling, maar een waaier bedrukken als giveaway biedt u een waaier aan mogelijkheden op promotioneel vlak, dat staat vast.

Waaiers bedrukken, een ‘cool’ relatiegeschenk

Met ruim 60.000 artikelen die ingezet kunnen worden als relatiegeschenk, beschikt onze catalogus over een schatkamer aan inspiratie. Bij Allgifts.be kunt u altijd terecht voor een specifieke vraag via onze chatdienst of gewoon, langs de telefoon. Dankzij onze jarenlange expertise weten wij perfect hoe u uw relatiegeschenk het best kunt laten renderen. De bedrukkingswijze, waar precies u uw logo op een waaier bedrukken wilt, het wordt allemaal terdege besproken en doorgenomen met u. De service staat als een huis, met een flexibiliteit en transparantie die toelaat op ieder moment van het bestelproces bij te sturen.

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999