Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Diameter
Ga naar de producten ()
Reset filters

Frisbees bedrukken

Hup, lekker naar buiten met dat mooie weer! Een picknick in het park of actief een potje frisbee gooien. Kiest u voor de klassieke uitvoering, de opvouwbare frisbee of het wedstrijdexemplaar (175 gram)?

Een frisbee bedrukken doet u bij allgifts.be

Wie houdt er niet van een leuke gadget om mee te nemen op vakantie of plezier mee te beleven in de tuin? Een bedrukte frisbee is hier ideaal voor. Enerzijds omdat hij niet veel plaats inneemt in uw valies, anderzijds omdat iedereen in een mum van tijd geleerd heeft hoe ermee te gooien. Bovendien is een frisbee met logo zowel voor kinderen als volwassenen een leuk geschenk. En dat is mooi meegenomen wanneer u ervoor kiest een frisbee te bedrukken als relatiegeschenk.

Een frisbee met logo als geschenk in de zomer

Vanzelfsprekend is een bedrukte frisbee vooral ideaal als geschenkje in de zomer. Zo zullen uw klanten of medewerkers vaak aan u denken wanneer ze met hun bedrukte frisbee in de hand genieten van de zon. De frisbee bedrukken kan zowel in kleur als zwart wit, afhankelijk van uw logo en de zichtbaarheid die u wenst. Kies voor een vrolijke lay-out zodat de frisbee met logo een warm gevoel geeft wanneer hij uit de tas wordt gehaald. Wedden dat hij op heel wat vakantiefoto’s te zien is!

Een bedrukte frisbee is speels en origineel

Geschenken moeten niet altijd nuttig of serieus zijn. Een frisbee bedrukken doet u wanneer u als bedrijf een positieve en speelse boodschap wil brengen. Zo creëert u een positieve mindset wanneer er aan u gedacht wordt en bent u aanwezig op de leuke momenten in het leven van klanten en werknemers. Laat vandaag nog uw frisbee bedrukken en zorg voor extra plezier zodra het weer het toelaat en de zon tevoorschijn komt. U zult merken dat uw fribee met logo zeker gewaardeerd wordt!

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999